Hoe word je een goede Omgevingsadviseur ?

De Omgevingswet staat voor de deur en zal van de bestaande vergunningverlener, Toezichthouder, beleidsmedewerker andere competenties vragen. Eén van die competenties is dat je meer naar buiten zult moeten treden als vergunningverlener, want de ondernemer en/of de burger staan hierin centraal en hebben jouw advies nodig !

Welke competenties heb jij nodig:
– Samenwerken
– Aanpassingsvermogen
– Luisteren
– Adviesvaardigheden
– Communicatieve vaardigheden
– Conflicthantering
– Flexibiliteit
– Durf vragen te stellen
– Helicopterview

Houding en gedrag, welke houding heb jij ten opzichte van deze nieuwe verandering en kun jij, je rol die straks van jou verwacht wordt nog wel uitvoeren?

Ik ben zelf een ervaringsdeskundige die vanuit het vak spreekt en praktisch is ingesteld! Niet praten maar poetsen. Als je wat wilt bereiken, dan moet je er wat voor doen.

Kortom:
Om klaar te zijn voor de Omgevingswet van 1-1-2021 heb ik een programma ontwikkeld waarin ik je meeneem in de wereld van de Omgevingsadviseur. Waar sta je nu en wat heb je nodig om een goede Omgevingsadviseur te worden. En hoe kun je deze nieuwe inzichten in de functie van Omgevingsadviseur toepassen om optimaal te functioneren als een goede Omgevingsadviseur.

Ben jij al Omgevingsadviseur proof ?

www.ramonblok.nl 2020© Alle rechten voorbehouden.